BBQ op locatie met kok

BBQ op locatie met kokWil jij met een groep mensen eten, maar heb je geen zin om alles hiervoor zelf te moeten regelen? Kies dan eens voor een BBQ op locatie met kok! Het enige dat je dan zelf hoeft te verzorgen, is het uitnodigen van de mensen en het regelen van de plek waar je wilt eten met elkaar. Dat scheelt jou natuurlijk heel veel kopzorgen, je hoeft dan geen inkopen te doen, je hoeft niet na te denken over hoeveel eten je moet koken. En je hoeft niet zelf in de keuken te staan! Een BBQ op locatie met kok maakt het voor jou dus een heel stuk gemakkelijker om een etentje voor een groep te organiseren. Het geeft jou veel meer rust en het geeft je bovendien de kans om je meer te richten op bijvoorbeeld de aankleding van het geheel. En niet alleen tijdens de voorbereiding geeft het jou veel meer rust, ook op de dag zelf scheelt het jou heel veel stress. Je hoeft dan immers niet zelf te koken en kunt juist al je aandacht richten op de mensen die aanwezig zijn. Een BBQ op locatie met kok biedt jou als gastheer of gastvrouw dus echt heel veel voordelen!

BBQ op locatie met kok voor veel gelegenheden

Wanneer kun je nu gebruik maken van een BBQ op locatie met kok? Er zijn natuurlijk heel veel verschillende gelegenheden waar je dan aan kunt denken. In de eerste plaats kun je dan bijvoorbeeld denken aan een personeelsfeestje of gewoon een etentje van het werk. Maar ook bijvoorbeeld aan een familiedag of gewoon aan een groot verjaardagsfeest. Het maakt eigenlijk niet uit wat de gelegenheid is, een BBQ op locatie met kok komt echt altijd goed van pas als er voor grotere groepen mensen eten geregeld moet worden! Wil jij dit regelen voor het etentje dat jij moet organiseren? Dan ben je bij Konings-culinair aan het juiste adres! Dit bedrijf in party catering kan een uitstekende barbecue voor jou verzorgen en zij bieden hierin bovendien verschillende mogelijkheden wat betreft het soort voedsel dat er geserveerd wordt. Als je hen een BBQ op locatie met kok laat doen, dan regelen zij echt alles, waardoor je echt niets zelf hoeft te doen. Zij zorgen voor:

  • het barbecuestel
  • buffettafels om de gerechten op te plaatsen
  • chafing dishes
  • borden en bestek
  • servetten

Ook de op- en de afbouw nemen zij voor hun rekening. Het enige dat jij dus hoeft te doen, is de mensen en de plek regelen en zij doen de rest!

Meer dan barbecue

Je hoeft dus zelf niet eens te zorgen voor het servies, zelfs dat wordt door hen geregeld als je bij hen een BBQ op locatie met kok boekt! Dat maakt het voor jou dus echt heel erg gemakkelijk. Spreekt het concept je wel aan, maar zit je op zich niet zo te wachten op een maaltijd waarbij het draait om vlees nuttigen? Dan kun je bij Konings-culinair ook iets anders boeken dan een BBQ op locatie met kok. Zoals je op konings-culinair.nl kunt lezen, bieden zij ook andere soorten maaltijden aan. Je kunt dan denken aan koude buffetten, maar ook aan warme. En daarnaast kunnen zij ook culinaire hapjes of bittergarnituren voor je verzorgen. Wil jij meer weten over de mogelijkheden die zij jou kunnen bieden? Neem dan gerust eens contact met hen op en neem je wensen met hen door. Of je nu een BBQ op locatie met kok wilt of dat je een buffet wilt of hapjes, Konings-culinair is hiervoor altijd een uitstekend adres!