Catering in Amersfoort

Vorige week is mijn dochter getrouwd en ze gaf een groot feest. Ze is al jaren samen met haar vriendje. Ze leerden elkaar kennen op de middelbare school en zijn sinds die tijd bij elkaar. Je hoort het tegenwoordig niet zo vaak meer, dat jonge koppels zolang bij elkaar zijn, maar zij zijn al 18 jaar een paar. Ze zaten bij elkaar in de brugklas en daar sloeg de vonk over. Haar man ken ik ondertussen erg goed, hij kwam natuurlijk jaren over de vloer. Ik heb hem zien opgroeien van kleine jongen naar een man. Hij is erg vriendelijk en heeft altijd goed voor mijn dochter gezorgd, ik was blij om hem officieel in de familie te verwelkomen. Vroeger hadden ze niet de behoeften om te trouwen, ik had het ze al vaak gevraagd. Maar hun mening veranderde toen mijn dochter zwanger werd. Ze vonden het allebei een fijner idee dat ze getrouwd waren voor hun dochter. Ze hebben het erg goed over gehad en daarna samen besloten om te gaan trouwen. Voor het gebaar kwam mijn schoonzoon nog wel langs om haar hand te vragen, maar hij wist dat ik hier erg blij mee zou zijn. Ze waren lang aan het twijfelen wat de beste manier wat om het te vieren. Ze waren aan het twijfelen aan een luxe feest met weinig gasten, of een meer bescheiden feest met veel gasten. Ze waren hier lang over aan het twijfelen en vroegen aan mij wat ik vond. Ik gaf aan dat als ze dat wilden ze het bij mij thuis konden vieren. Ik heb een mooi huis met een grote tuin in Amersfoort. Mijn dochter is hier opgegroeid en het is een mooie locatie voor een feest. Ik stelde voor dat ik de catering in Amersfoort kon betalen. Als ze het bij mij thuis zouden vieren en ik de catering in Amersfoort zou betalen, dan konden ze een luxer feest geven en veel gasten uitnodigen.   

Catering in Amersfoort voor bruiloft

Met mijn dochter en destijds nog vriend was ik aan het overleggen wat ze wilden voor de catering in Amersfoort. Het is belangrijk om van te voren te weten hoeveel gasten er komen en wat voor type eten ze willen serveren, hiermee kon ik op zoek naar catering in Amersfoort. Mijn vriendin vertelde me dat haar nichtje voor catering in Amersfoort vorig jaar culibuzz.nl gebruikte. Mijn vriendin, mijn dochter en ik waren naar die bruiloft geweest en herinnerden ons dat het eten daar erg lekker was. Ik bezocht de website en nam contact op met deze cateraar. We vroegen naar wat de mogelijkheden waren voor een bruiloft en naar de prijzen, dit leek ons allemaal erg goed. Mijn dochter en haar vriend waren allebei overtuigt en we besloten om de catering in Amersfoort aan deze cateraar uit te besteden.

Heerlijk gegeten

Vorige week was de bruiloft van mijn dochter en het was een erg mooie dag, ik ben erg trots op het paar. Het was een zonnige dag, ideaal om het feest in de tuin te vieren. Alles was goed geregeld en op een paar kleine dingetjes na ging het zonder problemen. Veel gasten gaven de complimenten over de catering in Amersfoort en zeiden dat ze erg lekker hadden gegeten. Het feest ging tot laat door en was tot het einde gezellig. Voor catering in Amersfoort ga je naar culibuzz.

  • Ze kunnen de catering verzorgen voor veel verschillende feesten en evenementen
  • Je hebt er veel keuze uit het lekkerste voedsel
  • Voor een goede prijs konden wij veel gasten laten eten
  • Alles was goed geregeld en erg lekker