Ons teamuitje in Amsterdam

Afgelopen jaar was ik met twee andere meiden aangesteld om een teamuitje te organiseren. We hadden al gauw de conclusie getrokken dat dit in de buurt van Amsterdam moest zijn. Vooral omdat we dan geen vervoer hoefden te regelen, was dit een goede keuze. Na wat research op internet kwam ik terecht op de perfecte website voor een teamuitje in Amsterdam; Amsterdam Tour. Hoewel we allemaal geboren en getogen Amsterdammers zijn is het ook wel eens leuk om zo’n toeristische tour in eigen stad te doen. Ik had de twee al gauw overgehaald om ons teamuitje in Amsterdam door deze organisatie te laten organiseren.

De activiteit

Wanneer ik op de website keek waren er ontzettend veel opties die voor groepen zeker geschikt zijn als uitje. Ik kon echt niet kiezen, want alle mogelijkheden voor een teamuitje in Amsterdam leken me fantastisch! Ik moet ook wel toegeven dat ik gauw enthousiast te krijgen ben. De volgende activiteiten werden onder andere aangeboden:

  • Een stadswandeling
  • Een fietstocht
  • Een rondvaart
  • Een workshops
  • Een dinerspel

Aangezien we zelf wel redelijk bekend zijn met de stad, vielen een stadswandeling, een fietstocht en een rondvaart af. Na een korte rondvraag bij het team bleek ook dat er voorkeur was voor een avond in verband met werk en andere verplichtingen. Gelukkig leek dat geen probleem te zijn, gezien het grote aanbod in avondactiviteiten. Het grootste gedeelte van mijn team was altijd op de borrels te vinden voor wat danspasjes. Om ons een keer wat echte danspassen te leren, kozen we voor het Salsa diner als teamuitje in Amsterdam. We waren met 14 personen in plaats van met de gevraagde 15, dus ik nam contact op met het bedrijf om te kijken naar de mogelijkheden. Gelukkig was dit geen enkel probleem! Het salsa diner werd geboekt!

We startten onze avond in een kroeg om de hoek. Na een drankje namen we ons team mee naar de locatie voor ons Salsadiner. Het dansen was ontzettend leuk en ik verbaasde me over hoe snel iedereen de pasjes onder de knie had! Na de salsa workshop konden kregen we een drie gangen diner. Even tijd om bij te komen van de intensieve dans workshop en tijd om bij te kletsen met iedereen. We besloten om na het diner de stad in te gaan om te kijken wie er nou echt wat van de workshop had opgestoken. Het viel me niets tegen. We toonden onze salsa kunsten in onze vaste kroeg en het was duidelijk dat de andere bezoekers erg onder de indruk waren. Misschien moeten we maar een salsa dansgroep beginnen, naast onze volleybal carrière. Helaas zag niet iedereen dat als een goed idee; jammer!

Wat vonden we van het teamuitje in Amsterdam?

Iedereen was super enthousiast toen ze hoorden dat we gingen salsa dansen. Tijdens het diner, na het dansen, kregen we meerdere complimenten voor het leuke uitje!

Na ons teamuitje in Amsterdam via Amsterdam Tour heb ik meteen de club op de hoogte gebracht van het grote succes. Het zou me niets verbazen wanneer nog meer teams hun uitstapje via Amsterdam Tour plannen. Het was fantastisch!

Lees meer…